Η ΑΒΕΧΑΡΤ διαθέτει κτιριακές εγκαταστάσεις στεγασμένης επιφάνειας  1400τμ

Οι στεγασμένοι χώροι της εταιρείας περιλαμβάνουν γραφεία Διοίκησης, αποθηκευτικούς χώρους και χώρους παραγωγής χαρτοκιβωτίων.

Η δυναμικότητα του εργοστασίου καλύπτει τις απαιτήσεις της αγοράς σε ποσότητα και σε ποιότητα. Διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό και άριστη οργάνωση.

Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας διαθέτουμε δύο σύγχρονες μηχανές παραγωγής χαρτοκιβωτίων με ενσωματωμένες εκτυπωτικές μονάδες τριών χρωμάτων και μία μηχανή ειδικής κοπής (DIECUTTER) χαρτοκιβωτίων μικρών διαστάσεων.

 Η εταιρεία με τις νέες επενδύσεις που πραγματοποίησε, αύξησε σημαντικά τον όγκο της παραγωγής της και βελτίωσε δραστικά την ποιότητα των παραγόμενων χαρτοκιβωτίων της.

Οι μηχανές είναι εφοδιασμένες με εκτυπωτικές μονάδες πολύ μεγάλης ακρίβειας για εκτύπωση στην επιφάνεια των χαρτοκιβωτίων μέχρι και τριών χρωμάτων.

Ο εξοπλισμός που κατέχουμε μας δίνει τη δυνατότητα παραγωγής 60.000 χαρτοκιβωτίων ημερησίως.
 
Επιπλέον, για την μεταφορά των ετοίμων προϊόντων στους πελάτες της Εταιρείας διαθέτουμε φορτηγό αυτοκίνητο. 

ΑΒΕΧΑΡΤ από το 1977

Η εταιρεία ΑΒΕΧΑΡΤ δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 1977 στον χώρο κατασκευής χαρτοκιβωτίων παράγοντας χαρτοκιβώτια παντός τύπου και μεγέθους κατά παραγγελία των πελατών της.

Προϊόντα

Η εταιρεία ειδικεύεται στην παραγωγή χαρτοκιβωτίων παντός τύπου από κυματοειδές χαρτόνι.

Επικοινωνία

Λυκοβρύσεως 15

Τ.Κ. 14452

Μεταμόρφωση Αττικής

Τηλ: 210 2833461

Fax: 210 2832998

Email: sales@avehart.gr

 

© 2017 ΑΒΕΧΑΡΤ ΕΠΕ. All Rights Reserved. κατασκευή ιστοσελίδων - XTD

Search